Ανταπόκριση απ’τη συναυλία αλληλεγγύης & οικον.ενίσχυσης για τα αιχμάλωτα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα Π.Ρούπα-Ν.Μαζιώτη

Ανταπόκριση από τη συναυλία αλληλεγγύης & οικονομικής ενίσχυσης για τα αιχμάλωτα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα Πόλα Ρούπα & Νίκο Μαζιώτη (16/9)

Η προγραμματισμένη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης για τα αιχμάλωτα συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου (https://athens.indymedia.org/post/1626398/), εντάσσεται στο συνεχές της αλληλεγγύης μας με σκοπό την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων του συντρόφου και της συντρόφισσας ως πολιτικών κρατουμένων στα κελιά της δημοκρατίας, αλλά και των νέων δύσκολων συνθηκών που καλείται να αντιμετωπίσει το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Η διεξαγωγή του live αλληλεγγύης στον χώρο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής ακυρώθηκε μετά από την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο και με την εντολή της τοπικής εξουσίας καθώς δεν είχε ζητηθεί η απαιτούμενη «προφορική ή γραπτή άδεια». Εν μέσω κρατικών (φωτιές, πλημμύρες) και κεφαλαιοκρατικών δολοφονιών (δολοφονία Αντώνη Καρυώτη, Κώστα Μανιουδάκη κ.ά.), σε μια στιγμή που η καταστροφή και η λεηλασία της φύσης έχει γιγαντωθεί, οι εξουσιαστές, πιστοί στον δομικό τους ρόλο, προσπαθούν να καταστείλουν κάθε δράση αλληλεγγύης κι αυτοοργάνωσης.

Tο live αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε σε νέο τόπο, στην πανεπιστημιούπολη μπροστά από τις εστίες στην Δ. ΦΕΠΑ (https://athens.indymedia.org/event/91780/), σε κλίμα συντροφικότητας βάσει των αξιακών μας χαρακτηριστικών, με τη συμμετοχή των Ουστ, Κροταλίας, Lost Bodies, Propaganda Collective, Σούκο και Dj Differ. Ακούστηκαν ηχητικά μηνύματα παρέμβασης του συντρόφου Νίκου Μαζιώτη και της συντρόφισσας Πόλας Ρούπα. Τέλος έγινε αντιφασιστική παρέμβαση με κείμενο και πανό από πρωτοβουλία συντροφισσών/ων, για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καθώς και παρέμβαση με κείμενο και πανό από τη ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κώστα Μανιουδάκη.

Καμία σπιθαμή γης στους εξουσιαστές

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ & ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ   

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ

Πρωτοβουλία αναρχικών, συντροφισσών/συντρόφων

Φωτό-κείμενο.__Συναυλία_αλληλεγγύης_και_οικ._στήριξης_για_τα_αιχμάλωτα_συντρόφια_του_Ε.Α.16-9-2023

Leave a Reply

Your email address will not be published.